Διαρκεια
2 Μήνες
Τμηματα
Απογευματινά
Δίδακτρα
Κόστος προγράμματος
  • Το Πρόγραμμα
  • Γνωρίστε τον εκπαιδευτή

Το Πρόγραμμα

Μέσα από το σεμινάριο Fashion Documentary Photography, o συμμετέχοντας θα κάνει ένα ταξίδι από την πρώτη, ασπρόμαυρη φωτογραφία μόδας μέχρι την πιο σύγχρονη, εξωφρενική του σήμερα. Σε αυτήν τη διαδρομή, θα οξυνθεί η αντίληψη γύρω από το καλαίσθητο και το λάθος, αναγνωρίζοντας πώς να ξεχωρίζει το σωστό αποτέλεσμα.

Οι συμμετέχοντες θα ακούσουν, θα διαβάσουν και στο τέλος, πλάι στη Μαρία Μαρκέζη, θα περπατήσουν στους δρόμους για να ολοκληρωθεί η εκπαίδευσή τους γύρω από το μάθημά της: Fashion Documentary.

view more

Γνωρίστε τον εκπαιδευτή

Η Μαρία Μαρκέζη είναι φωτογράφος.

Ξεκίνησε εστιάζοντας στα πρόσωπα των ανθρώπων και πολύ σύντομα τα ασπρόμαυρα πορτραίτα της ξεχώρισαν και έγιναν το σήμα κατατεθέν της.

Συνέχισε δυναμικά και μπήκε στον χώρο της μόδας, αποκτώντας ένα δικό της, προσωπικό  στυλ, με φωτογραφίες μοντέλων εν κινήση στους δρόμους ή στα παρασκήνια.

Έχει ταξιδέψει πολύ και έχει δουλέψει με μεγάλα ονόματα στον χώρο της μόδας και σημαντικούς οίκους του Παρισιού.

Στην Ελλάδα, συνεργάστηκε με τους καλύτερους σχεδιαστές και στυλίστες, αποδίδοντας στο αποτέλεσμα πάντα την δική της χροιά.

Ζει στην Αθήνα και τον τελευταίο χρόνο προετοιμάζει την πρώτη της προσωπική έκθεση φωτογραφίας με υλικό από τις πιο σημαντικές και ξεχωριστές στιγμές της.

ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΕΖΙ
view more
εκδήλωση ενδιαφέροντος