Διάρκεια
2 Μήνες
Τμήματα
Online & Με φυσική παρουσία
Δίδακτρα
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 • Το Πρόγραμμα
 • Γνωρίστε τον εκπαιδευτή
 • Τί χρειάζεστε για να συμμετέχετε

Το Πρόγραμμα

Ο ορισμός του indoor visual merchandising, αποκτά ύπαρξη όταν ο χώρος που φιλοξενεί τα εμπορευόμενα ρούχα-προϊόντα, έχει επιμεληθεί με ένα τρόπο που η εμπορικότητα τους συμβαδίζει με την αισθητική τους.

Ένα εντατικό σεμινάριο το οποίο εστιάζει σε όλες τις παρασκηνιακές διαδικασίες που ακολουθούμε προκειμένου το προϊόν μας να παρουσιαστεί με το πιο απλό-πρακτικό και μέγιστο δυνατό δελεαστικό τρόπο, στα μάτια του καταναλωτή.

Στη συγκεκριμένη ενότητα, διευρύνουμε τον τρόπο αντίληψης των ρούχων, μεταφέροντας την οπτική τους από καταναλωτική, σε επαγγελματική. Καλλιεργούμε μια νοοτροπία, πάνω στα θεμελιώδη συστατικά σχεδιασμού, σύνθεσης και διαχωρισμού των ρούχων πάνω στην οποία ο κάθε υποψήφιος σπουδαστής, οργανώνει τη στρατηγική επιμέλειας που θα ακολουθήσει.

 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

 

 • Σε άτομα που θέλουν να κάνουν πρακτική εφαρμογή των γνώσεων του STYLING και του MARKETING στην εμπορικότητα.
 • Σε άτομα που εργάζονται ή θέλουν να εργασθούν σε εμπορικά καταστήματα ή θέλουν να επιμεληθούν τα δικά τους καταστήματα.
 • Σε άτομα που ασχολούνται ήδη με τον χώρο της μόδας και θέλουν να αποκτήσουν εξειδίκευση στο indoor/visual merchandising

 

view more

Γνωρίστε τον εκπαιδευτή

Η Ιωάννα Γαλάνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών από το 1997.

Πτυχιούχος στο Interior Design, συνέχισε τις σπουδές της στην Αγγλία, απ’ όπου απέκτησε BA Degree στη Φωτογραφία Μόδας & Digital Media από το ARU Cambridge.
Η Ιωάννα εργάστηκε ως Fashion Stylist για αρκετά χρόνια στο Λονδίνο πριν επιστρέψει στην Αθήνα για να συνεχίσει την καριέρα της ως Fashion Editor για μεγάλες ελληνικές εκδόσεις περιοδικών μόδας όπως το InStyle, το Glamour και το Esquire, καθώς και ως Visual Merchandiser στα καταστήματα Armani.

Δύο χρόνια μετά, επέστρεψε στο Λονδίνο όπου εργάστηκε για 6 χρόνια, ως Visual Merchandising & Display Director στα Browns Fashion. Η δουλειά της εκεί τής χάρισε βραβεύσεις για τις βιτρίνες που σχεδίασε και παγκόσμια αναγνώριση στον τομέα του VM.

Συνέχισε την καριέρα της ως Head του VM & Marketing στα Flannels London, αλλά και ως ελεύθερη επαγγελματίας contextual fashion stylist. Πλέον εργάζεται ως Art Director μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας για μεγάλους διεθνείς πελάτες.

 

 

view more

Τί χρειάζεστε για να συμμετέχετε

 • Computer with regular office software (PC or MAC)
 • High speed internet connection preferred (wired connection recommended)
 • PDF Reader (Adobe Acrobat Reader (PC) or Preview App. (Mac))
 • Powerpoint software
 • A video player (Media Player / QuickTime / VLC)

Τα παραπάνω χρειάζονται μόνο στην περίπτωση online παρακολούθησης.

view more
εκδήλωση ενδιαφέροντος