Διάρκεια
1 ακαδημαϊκό έτος
Τμήματα
Πρωινά & απογευματινά
Δίδακτρα
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
  • Το Πρόγραμμα
  • Μεθοδολογία
  • Ενότητες

Το Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα δίνει στους σπουδαστές τη μοναδική ευκαιρία να αναπτύξουν τις γνώσεις τους και να εξειδικευτούν στην κατασκευή του αντρικού ρούχου με βάση τις απαιτήσεις της αγοράς. 

Είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών που προσφέρει μόνο η PANSiK, εισάγοντας τους σπουδαστές σε νέες μεθόδους σύγχρονου πατρόν, λαμβάνοντας υπόψη τις νέες τάσεις και τεχνικές. 

Κατά τη διάρκεια της φοίτησης, αναπτύσσεται η ικανότητα της έρευνας, της ανάπτυξης, της παρουσίασης και τέλος της υλοποίησης της ιδέας σε τρισδιάστατη μορφή.

Στο τέλος του προγράμματος οι σπουδαστές θα έχουν καταρτιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο και θα έχουν χτίσει μία ‘βιβλιοθήκη’ από πατρόν και σημειώσεις.

view more

Μεθοδολογία

Βασικoί πυλώνες του εκπαιδευτικού συστήματός μας είναι αφενός η εξέλιξη της δημιουργικότητας και της αισθητικής των σπουδαστών (Creativity) και αφετέρου η έρευνα και ανάπτυξη ιδεών, ερεθισμάτων και επιρροών (Research & Development). 

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων ώστε να μπορεί ο σπουδαστής να συνδυάσει τις δημιουργικές του ιδέες με την ποιότητα του τελικού προϊόντος. 

Επιπλέον, το πρόγραμμα παρέχει αποκλειστικά στους σπουδαστές:

Αποκλειστικό σύστημα ηλεκτρονικού πατρόν εξειδικευμένο για αντρικό ρούχο.

Συμπληρωματικά σεμινάρια εξειδίκευσης τα οποία προσφέρονται είτε δωρεάν είτε με ειδική τιμή (πχ 3d printing, origami technique, ιαπωνικό κουστούμι)

Επισκέψεις σε πολιτιστικούς χώρους, καλλιτεχνικές παραστάσεις, μουσεία, εκθέσεις μόδας και ατελιέ.

Fashion meetings και creative discussions από καταξιωμένους και επώνυμους επαγγελματίες της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς της μόδας, των τεχνών και των media.

 

Οι επίσημες εξετάσεις διενεργούνται στο τέλος κάθε τετραμήνου και οι σπουδαστές αξιολογούνται με βάση

- Τα αποτελέσματα των εξεταστικών

- την πρόοδο και τις εργασίες τους κατά τη διάρκεια της φοίτησης

- την τελική τους εργασία/πτυχιακή

view more

Ενότητες

Fashion Illustration

Τεχνικό Σχέδιο

Πατρόν- Κοπτική

Digital Creation for Menswear

Τεχνικές κοπής και ραφής

 

 

 

view more
εκδήλωση ενδιαφέροντος