Οι απόφοιτοι της PANSiK στο Athens Fashion Trade Show
Οι απόφοιτοι της PANSiK στο Athens Fashion Trade Show
Ιανουάριος 2022

Προτεραιότητα για εμάς είναι η στήριξη των αποφοίτων μας και η επαγγελματική τους εδραίωση μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους. Όλοι οι απόφοιτοί μας  παραμένουν ενεργό κομμάτι του οργανισμού μας. Είμαστε πάντα  συνοδοιπόροι στο ταξίδι τους προς την επιτυχία!  

Την προηγούμενη εβδομάδα, από την Παρασκευή 28 έως τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2022, είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο χώρο του Ομίλου μόδας PANSiK στην έκθεση Athens Fashion Trade Show αποφοίτους μας που έχουν ξεκινήσει την επαγγελματική τους δραστηριότητα, ώστε να τους δώσουμε μια σημαντική ώθηση στην καριέρα τους.

Νέες σχεδιάστριες και entrepreneurs με τα ολοκαίνουργια fashion brands συστήθηκαν για πρώτη φορά στους επαγγελματίες της εγχώριας αγοράς και τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά. Οι απόφοιτοί μας έλαβαν παραγγελίες για τις επόμενες συλλογές τους, ήρθαν σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου της ένδυσης και - το κυριότερο - πήραν το βάπτισμα του πυρός για τη συμμετοχή τους σε μελλοντικές εμπορικές εκθέσεις.

 Ήταν τέσσερις ημέρες γεμάτες αισιοδοξία, θετική ενέργεια και δημιουργική επικοινωνία, που υποσχόμαστε να επαναληφθούν σύντομα και για άλλα μέλη της οικογένειας των αποφοίτων της PANSiΚ.

Συγχαρητήρια στις αποφοίτους μας για τον επαγγελματισμό τους και τις εξαιρετικές συλλογές που παρουσίασαν!

view more