PANSiK BAG CONTEST
PANSiK BAG CONTEST

Αγαπητοί φοιτητές της PΑNSiK,

ώρα για έναν Sustainability Διαγωνισμό Mεταποίησης!

Σας προσκαλούμε να προσαρμόσετε δημιουργικά και βιώσιμα την τσάντα της PANSiK. Εκφράστε το ταλέντο, την αισθητική και τις τεχνικές σας ικανότητες μεταμορφώνοντας την τσάντα σας, εξωτερικά και εσωτερικά, με όποιον τρόπο θέλετε, ώστε να γίνει μοναδική!

Το μόνο μέρος της τσάντας που πρέπει να μείνει αμετάβλητο για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, είναι το λογότυπο της PANSiK, το οποίο πρέπει να παραμένει πάντα ορατό και στην αρχική του μορφή.

Μόλις νιώσετε χαρούμενοι με τη δημιουργία σας, τραβήξτε μια ωραία φωτογραφία της τσάντας και προωθήστε την στο pansikfashionschool@gmail.com μαζί με

  • ένα μικρό κείμενο για την έμπνευσή σας,
  • τα στοιχεία σας και
  • τους λογαριασμούς σας στα social media (Facebook, Instagram)

έως τις 10 Ιανουαρίου 2022.

Τα 6 καλύτερα σχέδια θα επιλεχθούν και θα δημοσιευτούν στο Instagram και το Facebook της σχολής. Η φωτογραφία που θα λάβει συνολικά τα περισσότερα likes θα ανακηρυχθεί νικήτρια! Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022. Σύντομα θα σας αποκαλυφθεί και το έπαθλο που θα διεκδικήσετε!

Μη χάνετε καθόλου χρόνο, πιάστε τα μολύβια, το ψαλίδι και τις βελόνες σας και ξεκινήστε τη δουλειά! Ο Διαγωνισμός άρχισε!

view more