PANSiK X Aiki Diounot FASHION DESIGN CONTEST
PANSiK X Aiki Diounot FASHION DESIGN CONTEST

Με μεγάλη μας χαρά σας καλούμε φοιτητές και απόφοιτους να συμμετέχουν στον πρώτο επίσημο Διαγωνισμό Σχεδίου Μόδας τον οποίο συνδιοργανώνουμε με το καινοτόμο fashion brand Aiki Diounot! Οι νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν την ευκαιρία της συνεργασίας με το Aiki Diounot, ώστε η πρώτη τους συλλογή να παραχθεί και να πωληθεί μέσα στις επόμενες σεζόν!

Λίγα λόγια για το brand Aiki Diounot:

Η Χρυσάνθη Γκούρου, δημιουργός και ιδιοκτήτρια του Aiki Diounot, είχε σαν όραμά να δημιουργήσει ένα χώρο όπου νέοι δημιουργοί θα αναδεικνύονται και θα εξελίσσονται μέσα από τη διαδικασία σχεδιασμού, παραγωγής και προώθησης των συλλογών. Έτσι γεννήθηκε το AikiDiouNot.com! Εδώ, το ταλέντο των νέων σχεδιαστών συναντάει την τεχνογνωσία του brand και από κοινού δημιουργούν και δίνουν μορφή σε αυθεντικές, μοναδικές Limited συλλογές. Πρόκειται για μια 100% ελληνική προσπάθεια καθώς από τον σχεδιασμό μέχρι και την παραγωγή όλα γίνονται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Για τη συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό PANSiK X Aiki Diounot θα πρέπει να στείλετε έως τις 10/10/2021 στο info@pansik.gr ένα book με τα εξής:

- Concept Συλλογής: Ένα mood board κι ένα μικρό κείμενο που να περιγράφει το concept σας.

- Συλλογή: Μini collection 6 looks (illustrations και τεχνικά σχέδια), καθώς και φωτογραφίες με prints ή patterns (εφόσον θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας ύφασμα ή τύπωμα)

- Βιογραφικό σημείωμα συνοδευόμενο από μικρό κείμενο για τον εαυτό σας και την ταυτότητά σας ως σχεδιαστές

*Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό είναι να μην έχετε δημιουργήσει και πουλήσει μέχρι στιγμής κάποια δική σας συλλογή!

view more