Graduate Fashion Show 2018
Structures

Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε το GRADUATE FASHION SHOW του Ομίλου σπουδών μόδας PANSiK στο Παλιό Αμαξοστάσιο Αθηνών.

Το εμβληματικό  κτίριο φιλοξένησε την ετήσια επίδειξη μόδας των τελειόφοιτων σπουδαστών της PANSiK με τίτλο STRUCTURES’, υπό το creative direction της Σάντυ Καραγιάννη και το art direction του σχεδιαστή Σωτήρη Γεωργίου.

Με κεντρικό θέμα την επιρροή της αρχιτεκτονικής στη μόδα, οι τελειόφοιτοι fashion designers δημιούργησαν τις capsule collections τους εμπνευσμένοι από 3 σπουδαίους αρχιτέκτονες, τον Τadao Ando, τον Renzo Pianoκαι τον Τάκη Ζενέτο.

Το εντυπωσιακό fashion show τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος επαγγελματιών  από το χώρο του design, της μόδας και των τεχνών. Μεταξύ άλλων οι Λάκης Γαβαλάς, Χάρης Μητσιόπουλος, Δημήτρης Στρέπκος, Δάφνη Βαλέντε, Γιώργος Μαλεκάκης, Κοσμάς Κουμιανός,  Σωτήρης Γεωργίου, Ιωάννα Κουρμπέλα, και ο ιδρυτής της PANSiK κ. Θεόδωρος Παναγόπουλος.

Όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν  μετά το τέλος του show εντυπωσιακά  cocktails από τον χορηγό της βραδιάς, το Blue Beetle London Dry Gin, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο concept bar!

Το hairstyling επιμελήθηκαν τα κομμωτήρια MICHALIS ANOUSAKIS.

PANSiK offices: Τηλ. 210 3221001-3, Mail: press@pansik.gr

www.pansik.gr

view more