Συνεργασία με την πρωτοποριακή πλατφόρμα ανταλλαγής παιδικών ρούχων Swaplanet
Συνεργασία με την πρωτοποριακή πλατφόρμα ανταλλαγής παιδικών ρούχων Swaplanet

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με το περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Δίνω στα ρούχα μου και στον πλανήτη μια δεύτερη ζωή!», που έχει δημιουργηθεί από την πρωτοποριακή πλατφόρμα ανταλλαγής παιδικών ρούχων www.swaplanet.com

Η Swaplanet είναι μια νεοφυής επιχείρηση, που ιδρύθηκε στην Ελλάδα με στόχο την επαναχρησιμοποίηση του παιδικού ρουχισμού, μέσω της ανταλλαγής του, με έναν εύκολο και βολικό τρόπο, ώστε τα ρούχα να αποκτήσουν μια δεύτερη ζωή. Με τον τρόπο αυτό ευαισθητοποιούνται οι γονείς και τα παιδιά τους για τη επίδραση των αποβλήτων της βιομηχανίας ενδυμάτων, η οποία εκλύει ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα, κατά πολύ μεγαλύτερες από αυτές της χρήσης των πλαστικών.

Καλούμε λοιπόν όλους τους σπουδαστές, τους συνεργάτες και τους φίλους μας να δημιουργήσουν λογαριασμό στην πλατφόρμα, επιλέγοντας πως είναι μέρος του σχολικού προγράμματος της PANSiK, και στη συνέχεια να αποστείλουν τα ρουχαλάκια και τα παπουτσάκια που δεν χρειάζονται πια και είναι σε καλή κατάσταση, αλλά και να προμηθευτούν τα είδη που χρειάζονται σε συμβολικές τιμές.

Με κάθε παραλαβή ρούχων θα αποστέλλεται ενημέρωση για την εξοικονόμηση του διοξειδίου του άνθρακα και του νερού που επετεύχθη! Έτσι, μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι μαζί μέχρι το 2025 στον στόχο της μείωσης των επίπεδων του διοξειδίου του άνθρακα σε αντιστοιχία φύτευσης 14 εκ. δέντρων και εξοικονόμησης 40 δις λίτρων νερού για τον πλανήτη μας.

Η ομάδα της Swaplanet είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία στο swapit@swaplanet.com και στο 2106444878.

view more