ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Ο Όμιλος σπουδών PANSiK Scuola di Moda ιδρύθηκε το 1977 από τον Θεόδωρο Παναγόπουλο και έκτοτε παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο αντικείμενο της μόδας. Είναι ιδιωτική σχολή με αναγνωρισμένο δίπλωμα στην Ελλάδα και το εξωτερικό και εξειδικεύεται στο τομέα της Μόδας, της Tέχνης και των Media. Η PANSiK είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού προσανατολισμού) με κωδικό Άδειας Λειτουργίας 2101030.

O Όμιλος σπουδών μόδας PANSiK παρέχει εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών μονοετούς, διετούς ή τριετούς φοίτησης και εντατικά τμήματα 2μηνης ή 4μηνης διάρκειας.

Το WHiTE pages magazine είναι το online ετήσιο περιοδικό μόδας και τέχνης που εκδίδει η σχολή με έργα, κείμενα και editorials των σπουδαστών της.

To GRADUATE Fashion Show διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Ιούνιο από την PANSiK, προσφέροντας στους τελειόφοιτους σπουδαστές όλων των προγραμμάτων τη δυνατότητα να δείξουν την καλλιτεχνική δουλειά τους σε επαγγελματίες του χώρου της μόδας, των τεχνών και των media. Είμαστε περήφανοι που οι πιο καταξιωμένοι σχεδιαστές, στυλίστες, δημοσιογράφοι, bloggers και επιχειρηματίες στηρίζουν το έργο της PANSiK, στηρίζοντας πρώτα από όλα τους απόφοιτους σπουδαστές μας στην εύρεση εργασίας.

Οι σπουδές συνοδεύονται από την αρχή του σεβασμού στο πρόσωπο των σπουδαστών: σεβασμός στο χρόνο, στα χρήματα μα, πάνω απ’ όλα, στα προσωπικά τους όνειρα. Πάντα καινοτόμος στον τομέα της εκπαίδευσης, ο όμιλος PANSIK είναι ο πρώτος εκπαιδευτικός οργανισμός που έφερε στην Ελλάδα εξειδικευμένα τμήματα Fashion Styling, Fashion Marketing, Σχεδιασμό παπουτσιού, τσάντας & κοσμήματος και Επιμέλεια βιτρίνας.

Για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με τη βιομηχανία της μόδας, η επιλογή της σωστής σχολής και των κατάλληλων ανθρώπων για να τους καθοδηγήσουν είναι το πιο κρίσιμο σημείο για το ξεκίνημά τους, γι αυτό και θα πρέπει να ερευνήσουν σε βάθος πριν πάρουν την απόφασή τους. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει και η οικονομική κρίση είναι πλέον μέσα στην καθημερινότητά μας. Αλίμονο όμως αν η νέα γενιά σταματήσει να ονειρεύεται και να θέτει στόχους. Οι ευκαιρίες για δημιουργικότητα και νέες ειδικότητες στο χώρο της μόδας είναι πολλές. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για όλους να προετοιμαστούν κατάλληλα, να αποκτήσουν προσόντα και γνώσεις, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι και ανταγωνιστικοί στο άμεσο μέλλον, που η βιομηχανία αυτή θα έχει ακόμα περισσότερες απαιτήσεις.

 

 

 

Pansik

Pansik