ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ PANSiK x LUISA WORLD
ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ PANSiK x LUISA WORLD
Μάρτιος 2024

Mε ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη νέα συνεργασία μας με τη Luisa World, την κορυφαία εταιρεία λιανικής πολυτελούς μόδας πολλαπλών επωνυμιών στην Ελλάδα, που, μέσα από ευκαιρίες πρακτικής άσκησης, θα προσφέρει ανεκτίμητη επαγγελματική εμπειρία και καθοδήγηση στους ταλαντούχους φοιτητές και αποφοίτους μας!

Η Luisa World είναι πρωτοπόρος στη βιομηχανία της μόδας, γνωστή για την οραματική της προσέγγιση και την ακλόνητη δέσμευσή της στην υψηλού επιπέδου αισθητική και εξυπηρέτηση πελατών. Επιλεγμένοι σπουδαστές της PANSiK από τα προγράμματα Fashion Design & Construction, Fashion Styling και Fashion Management θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν στενά με τους έμπειρους επαγγελματίες της Luisa World, αποκτώντας γνώσεις για διάφορες πτυχές του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των operations, του marketing, του styling και του brand management.

Αυτή η συνεργασία αντικατοπτρίζει την κοινή μας αφοσίωση στην ενίσχυση των νέων ταλέντων και στην παροχή πόρων και υποστήριξης στους επίδοξους επαγγελματίες της μόδας, ώστε να επιτύχουν σε μια ανταγωνιστική βιομηχανία.

view more