Graduate Fashion Show 2015
Cubism

Ο Όμιλος σπουδών μόδας PANSiK παρουσίασε, τη Δευτέρα 8 Ιουνίου στις 8.30 μμ στο Βυρσοδεψείο, το PANSiK GRADUATE FASHION SHOW.

Στο event, οι τελειόφοιτοι fashion designers του Ομίλου, είχαν την ευκαιρία να δείξουν τις capsule collections τους, σε πλήθος καλεσμένων από το χώρο της μόδας και της showbiz.

Οι μελλοντικοί σχεδιαστές, άντλησαν την έμπνευσή τους από τον Κυβισμό και ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους σε ένα ταξίδι στις αρχές του 20ου αιώνα.

Τα έργα του Πάμπλο Πικάσσο και τα κολάζ του Ζώρζ Μπράκ αποτέλεσαν την αφορμή για να ξεδιπλώσουν οι νέοι καλλιτέχνες το ταλέντο τους και να παρουσιάσουν τη δική τους ματιά για το πώς συνδέεται η τέχνη με τη μόδα!

Η PANSiK, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και το ταλέντο των παιδιών και έχοντας στο πλευρό της επαγγελματίες από το χώρο της μόδας, των τεχνών και των media, στηρίζει τους νέους δημιουργούς. Για το λόγο αυτό, απονεμήθηκαν 3 Awards for Excellence στους σπουδαστές από τους : Κώστα Κουτάγιαρ (φωτογράφος), Δημήτρη Πέτρου (σχεδιαστής μόδας) και το περιοδικό IN STYLE!
 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

FASHION CURATOR: Σάντυ Καραγιάννη

COORDINATION OF CAPSULE COLLECTIONS: Λάκης Γαβαλάς

STYLING: Μαρούλα Αθανασάκου, Θάλεια Μεταλληνού

BACKSTAGE DRESSERS: Οι σπουδαστές του Fashion Styling

HAΙR STYLING: Anousakis Hair Atelier

MAKEUP: Κερασία Κούη & oι σπουδαστές του Makeup

PRODUCER: PANSiK fashion school

MUSIC: DJ John-John

view more