PANSiK FASHION FILM 2021
PANSiK FASHION FILM 2021
Inspired by 1821 and the Greek Revolution

Σας προσκαλούμε σε ένα ταξίδι δημιουργικότητας και συναισθημάτων, εκεί όπου το παρελθόν γίνεται ένα με το μέλλον, για να αναζωπυρώσει την ελπίδα, τα όνειρα, την έμπνευση...

Η ματιά των νέων ταλέντων αναγεννά το γνώριμο ελληνικό στοιχείο, μέσα από μια διαισθητική διαδικασία μεταμόρφωσης, όπου το ένστικτο, η συλλογική συνείδηση και η αισθητική, συνομιλούν με διάθεση ρομαντική και θυελλώδη για την ιστορία και την παράδοση.

Οι εικόνες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 μπλέκονται με το σύγχρονο παλμό της αστικής κουλτούρας, για να αποκαλύψουν μια δυναμική πρωτόγνωρη και συγκινητική, που μας απελευθερώνει, μας εφοδιάζει και μας προκαλεί να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ακόμα πιο περήφανα, ακόμα πιο δυνατά, ακόμα πιο παθιασμένα.

O Όμιλος σπουδών μόδας PANSiK παρουσιάζει το πρώτο του Fashion Film, εμπνευσμένο από το 1821 και την Ελληνική Επανάσταση. Ο πρόσκαιρος χαρακτήρας των fashion shows δίνει τη θέση του στη διαχρονική αξία μιας κινηματογραφικής δουλειάς, αποτέλεσμα της αρμονικής συνεργασίας μιας πολυποίκιλης ομάδας φοιτητών και συνεργατών. Όλοι τους εργάστηκαν με κοινό όραμα, απόλυτο σεβασμό, αφοσίωση και μια δημιουργική αγωνία μεγαλύτερη από ποτέ, να καταφέρουν να δείξουν στον κόσμο τι μπορούν να του προσφέρουν.

Απολαύστε λοιπόν το film μας όχι μόνο με τα μάτια αλλά και με την ψυχή, αφήστε την να αναπνεύσει και να αφουγκραστεί. Η μόδα, άλλωστε, δεν είναι μόνο αισθητική. Είναι πολιτισμός, κουλτούρα, ταυτότητα, συνείδηση, και πάνω απ' όλα... επαφή.

 

Film Directors: Vensi & Hara

Art, Scenography & Fashion Direction: Sandy Karagianni

Executive Producers: Natalie and Eftychia Panagopoulou

Costumes: PANSiK fashion school Graduates

Makeup Artist: Loukia Loizou

Hair Stylist: Vassilis Saroglou

Designer Coordinator: Thanasis Babanis

Head Fashion Associate: Kallirroe Foni

Fashion Associates: Christina Antonopoulou, Marianna TsiamiBruscolli, Melina Serif.

Models: Mon, Vika, Daria K., Gertruda, ThodorisGazeas, Antonio.

Produced by PANSiK Fashion School

Fashion Designers: Alina Nanopoulou Alisa Bulat Antonia Platsa Chrysi Giamalaki Christina Antonopoulou Deria Alemdar Dionysis Spyropoulos Eirini Chardaloupa Elena Christou Eleni Pana Elisavet Miskou Eva Tsompanaki Georgia Kotzia Ioanna Kappa Kalliopi Malaktari Magda Athanasiou Maria Xenofontos Matina Violenti Myria Vasileiou StefanieTsoukala Stelios Barmpouletos Thanasis Babanis Theoni Athanasiou

view more