PANSiK X Aiki Diounot FASHION DESIGN CONTEST
PANSiK X Aiki Diounot FASHION DESIGN CONTEST
SUMMER 2022

Με μεγάλη μας χαρά καλούμε τους αποφοίτους μας να συμμετέχουν στον καθιερωμένο πια Διαγωνισμό Σχεδίου Μόδας τον οποίο συνδιοργανώνουμε με το καινοτόμο fashion brand Aiki Diounot!

Οι νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν την ευκαιρία της συνεργασίας με το Aiki Diounot, ώστε η πρώτη τους συλλογή να παραχθεί και να πωληθεί μέσα στις επόμενες σεζόν! Υπεύθυνη για την ανάδειξή τους θα είναι η ιδρύτρια του brand και συνεργάτις της PANSiK Χρυσάνθη Γκούρου.

 

ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Για τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό PANSiK X Aiki Diounot οι απόφοιτοί μας θα πρέπει να στείλεουν έως τις 20.7.22 στο info@pansik.gr ένα book με τα εξής:

  • Concept Συλλογής: Ένα mood board κι ένα μικρό κείμενο που να περιγράφει το concept της συλλογής.
  • Μια συλλογή που να αποτελείται από 6-10 looks για την σεζόν SS23.Η συλλογή μπορεί να αποτελείται από:

Σχέδια δικής τους έμπνευσης για το επόμενο καλοκαίρι που να δείχνουν την δική τους προσωπικότητα στο design για ρούχα ready-to-wear (casual, sporty, formal, night out, swimwear κτλ).

Μονόχρωμες δημιουργίες ή prints δικού τους design – σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να επισυνάπτεται και το αντίστοιχο artwork

  • Color chart & Fabric Chart όπου θα επισημαίνονται υφάσματα και υλικά που προτείνονται για κάθε σχέδιο.
  • Προτεινόμενες ονομασίες για κάθε ρούχο – σχέδιο
  • Βιογραφικό σημείωμα και portfolio συνοδευόμενο από μικρό κείμενο για τον εαυτό τους και την ταυτότητά τους ως σχεδιαστές

*Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό είναι οι συμμετέχοντες να μην έχουν δημιουργήσει και πουλήσει μέχρι στιγμής κάποια δική τους συλλογή!

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BRAND.

Η Χρυσάνθη Γκούρου, δημιουργός και ιδιοκτήτρια του Aiki Diounot, είχε σαν όραμά να δημιουργήσει ένα χώρο όπου νέοι δημιουργοί θα αναδεικνύονται και θα εξελίσσονται μέσα από τη διαδικασία σχεδιασμού, παραγωγής και προώθησης των συλλογών. Έτσι γεννήθηκε το AikiDiouNot.com!

Εδώ, το ταλέντο των νέων σχεδιαστών συναντάει την τεχνογνωσία του brand και από κοινού δημιουργούν και δίνουν μορφή σε αυθεντικές, μοναδικές Limited συλλογές. Πρόκειται για μια 100% ελληνική προσπάθεια καθώς από τον σχεδιασμό μέχρι και την παραγωγή όλα γίνονται εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

view more